Burgerlijke stand  
  Toga's op maat met oog voor detail
 

   


Toga Atelier Schout is dé specialist voor uw toga op maat voor de burgerlijke stand. Onze werkwijze kenmerkt zich door vakmanschap, kwaliteit en service. 

U bent van harte welkom voor het vakkundig laten aanmeten van uw toga en/of het passen van een voorbeeldmodel. In onze sfeervolle ontvangstruimte worden uw maten gemeten en de stofkeuze samen met u overlegd. U hebt de keuze uit Cool Wool of BIO Cool Wool lichtgewicht. Deze stoffen zijn duurzaam en comfortabel dragend. Voor de ambtenaar van de burgerlijke stand of BABS wordt deze stof gecombineerd met fluweel, goudkoord en een schitterend geborduurd gemeentewapen.

Toga’s voor algemeen gebruik of in standaard confectiematen kunt u eenvoudig via onze website bestellen. U kunt altijd contact met ons opnemen om de maten te bespreken, wij geven u graag advies. Ook voor specifieke wensen kunt u bij ons terecht.

Wilt u langskomen voor een geplande afspraak? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 010 2450766 (dinsdag t/m vrijdag van 9.00-17.00 uur) of stuur een e-mail naar info@toga-atelierschout.nl.